Robert de Heer

Mijn naam is Robert de Heer. Ik ben 35 jaar oud en samen met mijn vrouw en onze dochters van 7 en 8 wonen we in het bijzonder gezellige Nieuw-Krispijn. We voelen ons thuis in Dordrecht en genieten ervan om door de stad te struinen of te genieten van de natuur in de altijd avontuurlijke Biesbosch.

Na jaren van zendings- en evangelisatiewerk, van Afghanistan tot Rotterdam, ben ik in 2015 gestart met stichting ANDERS. Een stichting die inmiddels op verschillende plekken in Nederland samen met ondernemers in actie komt voor mensen in armoede. En juist door dat werk, waarin je heel dicht bij de mensen en hun omstandigheden komt, ben ik de grote waarde van de lokale politiek gaan zien. Het is de plek waar positieve invloed kan worden uitgeoefend om nog beter voor elkaar te zorgen. Dordrecht heeft namelijk, naast het feit dat er kwetsbaarheid is, geweldig veel te bieden.

Heel bewust wil ik mij inzetten voor de ChristenUnie-SGP in Dordrecht. Ik wil midden in de samenleving staan, met de poten in de klei, maar ook vanuit een duidelijke identiteit als christen. Ik kijk ernaar uit om mijzelf vanuit die inspiratie in te zetten voor een ondernemend en nog liefdevoller Dordrecht.

E-mail: rdeheer@gmail.com