Leen Struijk

Ik ben Leen Struijk. Geboren in 1956 in Berkel en Rodenrijs. Getrouwd in 1979 met Tilly en vader van 8 kinderen. Sinds 1983 ben ik inwoner van Dordrecht en woonachtig in de wijk Sterrenburg. Vanaf het begin heb ik me thuisgevoeld in onze prachtige stad. De historische binnenstad en het buitengebied hebben veel te bieden. Heerlijk om na een drukke werkdag daar een poosje te ontspannen.

Op zondag bezoek ik met mijn vrouw en onze twee thuiswonende kinderen de Julianakerk. Fijn om daar met de gemeente samen te luisteren naar Gods Woord.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam op het Wartburg College, locatie Marnix, als docent economie en maatschappijkunde. In beide vakken gaat het vaak over politiek, de beslissingen die daar genomen worden en de gevolgen die we dagelijks daarvan ondervinden. Mooi dat ik nu zelf een bescheiden bijdrage mag leveren aan dat belangrijke werk. Als lid van de commissie Fysiek heb ik te maken met interessante onderwerpen zoals wonen, werken, vervoer en milieu. In afhankelijkheid van God wil ik me voor de stad en haar inwoners inzetten.