Bart de Feijter

Mijn naam is Bart de Feijter en sinds 1997 mag ik mijzelf een geboren en (inmiddels ook) getogen Dordtenaar noemen. In 2023 ben ik met Elise getrouwd en zijn we in de binnenstad gaan wonen. Dordrecht is een fijne plaats omdat het alle gemakken van een stad kent, maar niet de enorme drukte van een metropool. Daar komt nog eens de prachtige natuur die we op dit eiland hebben bij.

In het dagelijks leven werk ik als docent Engels op het Da Vinci terwijl ik mijn opleiding afrond. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn vrouw, met vrienden of op de racefiets.

Ik vind het belangrijk dat Dordrecht er is voor mensen die teleurgesteld zijn in de overheid, terwijl ze haar misschien wel het meest nodig hebben. Samen met de fractie zet ik me in voor transparante politiek en een stad waarin we oog hebben voor elkaar. Dat is voor mij het overkoepelende principe, gevoed door Gods woord. Binnen de fractie hou ik mij voornamelijk met de fysieke onderwerpen bezig en mag ik meedenken over hoe we omgaan met de beperkte ruimte die we hebben en goed zorg dragen voor Gods schepping.

E-mail: bartdefeijter@live.nl